Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Blog Ukusi priode

Običan i cejlonski cimet – u čemu je razlika?

Cimet je popularan začin koji se koristi širom sveta, a dve glavne vrste cimeta koje se najčešće koriste su obični (kasični) i cejlonski cimet. Ove dve vrste cimeta razlikuju se po botaničkom poreklu, ukusu, mirisu i potencijalnim zdravstvenim prednostima.

Recept za savršenu projaru

Projara je tradicionalno srpsko jelo koje se priprema od projinog brašna, sira i jaja. Ovo jelo je idealno za doručak, ručak ili večeru i može se servirati kao glavno jelo ili kao…

Kolač sa makom i jabukama

Za sve ljubitelje onih sočnijih vrsta kolača, predlažemo da isprobate recept za kolač sa makom i jabukama. Ovaj dezert dopašće se svim generacijama, a nastao je u kuhinji naše drage Jelene Dosković.…

Cookies sa čokoladom i lešnicima

Donosimo vam recept Jelene Dosković za slasne kolačiće sa dve vrste čokolade i lešnicima, koji će obradovati vaše mališane i oduševiti sve ukućane. Za ove ukusne cookies sa čokoladom i lešnicima biće vam…

Pretraga