Jabukovo sirće i njegove prednosti
Kada je u pitanju izbor sirćeta u ishrani, jabukovo sirće se ističe kao superiorna opcija. Evo zašto je jabukovo sirće bolje od ostalih vrsta sirćeta: jabukovo sirće prednosti
Kada je u pitanju izbor sirćeta u ishrani, jabukovo sirće se ističe kao superiorna opcija. Evo zašto je jabukovo sirće bolje od ostalih vrsta sirćeta: jabukovo sirće prednosti
Tradicija farbanja jaja jedan je od najstarijih hrišćanskih običaja kada je reč o Uskrsu. Pored klasičnog farbanja u lukovini ili bojama iz kesice, postoji i mnoštvo drugih načina da ukrasite uskršnja jaja.…
Domaća jaja su bolja od drugih vrsta jaja iz mnogo razloga, a jedan od najvažnijih je njihov nutritivni sadržaj. Bogata su hranjivim sastojcima poput proteina, vitamina D i vitamina B12, koji su…
Projara je tradicionalno srpsko jelo koje se priprema od projinog brašna, sira i jaja. Ovo jelo je idealno za doručak, ručak ili večeru i može se servirati kao glavno jelo ili kao…
Za sve ljubitelje onih sočnijih vrsta kolača, predlažemo da isprobate recept za kolač sa makom i jabukama. Ovaj dezert dopašće se svim generacijama, a nastao je u kuhinji naše drage Jelene Dosković.…
Donosimo vam recept Jelene Dosković za slasne kolačiće sa dve vrste čokolade i lešnicima, koji će obradovati vaše mališane i oduševiti sve ukućane. Za ove ukusne cookies sa čokoladom i lešnicima biće vam…
Lekovita svojstva aronije poznata su vekovima unazad. Ovo bobičasto voće najsličnije je borovnici i raste bez prirodnih neprijatelja, a izuzetno je otporno na sve vremenske prilike. Ima brojna blagotvorna dejstva na zdravlje,…