skip to Main Content
Mesec trešanja! 🍒 Besplatna dostava za sve porudžbine u prvoj zoni veće od 1.000 RSD!

10 razloga zašto treba konzumirati aroniju

Aronija se zbog impresivnih antioksidativnih svojstava ubraja u „supernamirnice“. Sadrži malo masti i kalorija, a predstavlja bogat izvor vitamina i minerala, među kojima su vitamini A, C, E, folati, kalijum, gvožđe. 100…

Flavonoidi i njihova uloga u ishrani

Flavonoidi su polifenoli koji obiluju antioksidansima zahvaljujući čemu deluju izuzetno blagotvorno na organizam. Postoji više od 6.000 različitih vrsta ovog nutrijenta, a svaka od njih ima posebnu funkciju u organizmu. Nalaze se…

Uticaj meda na kožu

Med deluje zaštitnički na kolagenska i elastinska vlakna i time povećava čvrstinu i elastičnost kože. Sastojak je brojnih linija za hidrataciju, negu i učvršćivanje. Sastojak je brojnih linija za negu i hidrataciju.

Jačanje imuniteta tokom zime

Tokom hladnih dana, izloženiji smo virusima i prehladama, zbog čega je odbrambenom sistemu našeg organizma potreban dodatan podsticaj. Kao i tokom ostalih godišnjih doba, važno je negovati zdrave navike – biti aktivan,…

Priprema soka od aronije

Aronija je izuzetno efikasna u jačanju imuniteta i detoksikaciji organizma, a ima i niz drugih pogodnosti po zdravlje. Baš zbog njenih čuvenih svojstava, preporučljivo je redovno je konzumirati. Aronija se koristi za…

Pravilna upotreba meda u ishrani

Med je preporučljivo uvrstiti u svakodnevnu ishranu zbog brojnih blagotvornih svojstava koje ostvaruje na zdravlje. Čuvena je njegova uloga u jačanju imuniteta, u borbi sa bakterijama i virusima, a ostvaruje i značajno…

Propolis

Pčele prave propolis kako bi popunile šupljine i praznine na košnici, ali i kako bi se zaštitile od mikroba. Propolis je zapravo mešavina meda i smole sa drveća, kao i drugih izlučenih…

Back To Top
Pretraga