Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Ajvar blagi 350g

580.00 RSD

ProizvođačKomšinice
TipAjvar
UkusBlagi
SastavPečena crvena paprika, suncokretovo ulje, so, sirće (<0.03%), šećer (<0.03%)
Neto sadržaj350g

Opis

Ajvar blagi 350g je ukusni namaz od paprike proizvođača Komšinice. Za pripremu ovog ajvara koriste se samo najbolja crvena paprikaa, suncokretovo ulje, so i zanemarljiva količina (<0.03%) sirća i šećera.

Domaći blagi ajvar idealan je izbor za predjela i kao dodatak jelima na bazi mesa. A evo i koji su njegovi benefiti po vaše zdravlje:

✓ Sadrži različite vitamine i minerale, uključujući vitamine C, A, K, B6, folnu kiselinu, kalijum i gvožđe. Ovi hranljivi sastojci važni su za opšte zdravlje.
✓ Ajvar od crvenih paprika bogat je antioksidansima kao što su beta-karoten i likopen. Antioksidansi pomažu u zaštiti ćelija od oštećenja slobodnim radikalima i mogu smanjiti rizik od određenih bolesti, uključujući srčane bolesti i određene vrste kancera.
✓ Može se koristiti kao zamena za druge visokokalorične namaze ili umake koji sadrže više zasićenih masti. To može pomoći u održavanju zdrave telesne mase i smanjenju rizika od srčanih bolesti.
✓ Ajvar se priprema od paprika, što ga čini izvorom vlakana, vitamina i minerala. Dodavanjem ajvara u ishranu možete povećati unos povrća i time doprineti opštem zdravlju.
✓ Ajvar je ukusan i može se koristiti na različite načine, kao namaz, dodatak jelima, ili kao umak. To može činiti ishranu raznovrsnijom i privlačnijom.

Pogledajte i ostale proizvode proizvođača Komšinice.

O proizvođaču

Komšinice iz Požege, Mira Božović i Milena Novaković, imaju ukupno 7 decenija iskustva u pripremi zimnice. Ove godine su odlučile da udruže snage i da, uz uobičajeno svakodnevno druženje, pripreme veću količinu zimnice nego što inače rade. Ako ćemo iskreno, najviše zbog druženja i kafe u pauzi.

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga