Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky Baby stik za fleke

490.00 RSD

TipEkološki proizvod
ProizvođačFitaky
Neto količina30ml

Opis

Baby stik za fleke je specijalno formulisan proizvod dizajniran za efikasno uklanjanje mrlja sa odeće beba i dece. Sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, ovaj proizvod pruža sigurno i nežno čišćenje, bez rizika od iritacije ili alergijskih reakcija.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Ovaj baby stik za fleke je idealan za uklanjanje mrlja sa platnenih pelena od pamuka i bambusa, pružajući potpuno prirodno rešenje za održavanje higijene i čistoće bebine odeće. Budući da je 100% prirodan proizvod, možete biti sigurni da neće izazvati štetne efekte na osetljivu kožu vaše bebe.
✓ Jedna od ključnih karakteristika FITAKY baby stika je njegova hipoalergena formula, što znači da je pogodan čak i za najosetljiviju kožu. Ovo čini ovaj proizvod pouzdanim izborom za roditelje koji žele da se osiguraju da su proizvodi koje koriste potpuno sigurni za njihovu decu.
✓ Način upotrebe FITAKY baby stika je jednostavan i praktičan. Nakvasite zaprljanu tkaninu vodom, a zatim trljanjem nanesite stik direktno na mesto mrlje. Ostavite da stoji oko pola sata pre pranja. Za upornije mrlje, pre nanošenja stika možete nakvasiti zaprljanu tkaninu 3% hidrogenom kako biste olakšali proces uklanjanja.

Kombinacija efikasnih prirodnih sastojaka u FITAKY baby stiku garantuje pouzdanu i efikasnu eliminaciju mrlja, ostavljajući odeću beba čistom i svežom. Bez obzira da li se radi o svakodnevnim flekama ili težim mrljama, ovaj proizvod pruža rešenje koje možete koristiti s punim poverenjem.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga