Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Besan brašno od leblebije

250.00 RSD

TipBrašno
ProizvođačLeblebijaNaut
Neto težina500gr

 

Opis

Besan brašno od leblebije je fantastičan dodatak svakoj kuhinji, posebno za one koji traže visokoproteinske i visokovlaknaste alternative tradicionalnim brašnima. Ovo brašno je napravljeno od 100% leblebija, što ga čini prirodno bez glutena i savršenim za osobe sa celijakijom ili one koji žele da smanje unos glutena u ishrani. Osim što je nutritivno bogato, brašno od leblebije je veoma svestrano i lako se uklapa u razne recepte.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Leblebije su poznate po svom visokom sadržaju proteina, što ovo brašno čini idealnim za vegane, vegetarijance i sve koji žele da povećaju unos biljnih proteina. Proteini su ključni za izgradnju mišića, regeneraciju tkiva i održavanje zdrave telesne težine. Uz to, proteini iz leblebija su visoko kvalitetni i sadrže esencijalne aminokiseline potrebne za pravilno funkcionisanje organizma.
✓ Brašno od leblebije je takođe bogato vlaknima, koja igraju važnu ulogu u održavanju zdrave probave. Vlakna pomažu u regulaciji šećera u krvi, smanjuju nivo lošeg holesterola i produžavaju osećaj sitosti, što može biti korisno za kontrolu telesne težine. Uključivanje vlaknastih namirnica kao što je brašno od leblebije u ishranu može doprineti boljem zdravlju srca i smanjenju rizika od brojnih hroničnih bolesti.
✓ Ovo brašno je izuzetno svestrano i može se koristiti u raznim kulinarskim kreacijama. Možete ga koristiti za pravljenje hleba, palačinki, kolača, biskvita i mnogih drugih jela. Idealno je za zgušnjavanje sosova i supa, dodavanje proteina i vlakana u smutije. Može biti sastojak u veganskim burgerima i falafelima. Njegova blaga, orašasta nota savršeno se uklapa sa različitim ukusima i teksturama.

Korišćenjem brašna od leblebije u vašim svakodnevnim obrocima, birate nutritivno bogatu, zdravu i svestranu opciju. Ovo brašno ne samo da obezbeđuje važne proteine i vlakna, već i pruža brojne kulinarske mogućnosti.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga