Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Besan pasta od leblebije

350.00 RSD

TipTestenina
ProizvođačLeblebijaNaut
Neto težina250g

 

Opis

Besan pasta od leblebije je idealan izbor za sve koji traže zdraviju alternativu tradicionalnoj pasti. Napravljena od brašna leblebije (90%), brašna tapioke i vode, ova pasta je bogata vlaknima i ne sadrži gluten, što je čini savršenom za osobe sa intolerancijom na gluten ili one koji jednostavno žele da smanje unos glutena u ishrani.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Leblebije su poznate po svojim visokim nutritivnim vrednostima. Bogate su biljnim proteinima, koji su ključni za izgradnju mišića i oporavak tela, kao i vlaknima koja podržavaju zdravu probavu i pomažu u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi. Uz to, leblebije sadrže značajne količine gvožđa, magnezijuma i vitamina B, što doprinosi opštem zdravlju i dobrobiti.
✓ Naša pasta od leblebije je jednostavna za pripremu i savršena za razne kulinarske kombinacije. Kuvanje traje samo nekoliko minuta, a dobijate savršeno kuvanu pastu koja zadržava svoju teksturu i oblik. Kombinujte je sa omiljenim sosovima, povrćem ili proteinima za ukusan i nutritivno bogat obrok. Njena blaga, orašasta nota dodaje poseban ukus vašim jelima, dok istovremeno pruža brojne zdravstvene benefite.
✓ Osim što je bogata vlaknima, naša pasta od leblebije je i odličan izvor složenih ugljenih hidrata koji obezbeđuju dugotrajnu energiju. Ova karakteristika je posebno korisna za sportiste i one koji vode aktivan način života. Vlakna u leblebijama takođe pomažu u održavanju osećaja sitosti, što može doprineti kontroli telesne težine i sprečavanju prejedanja.

Uključivanjem naše paste od leblebije u vašu ishranu, birate nutritivno bogatu i zdravu opciju koja zadovoljava vaša čula i doprinosi vašem zdravlju.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga