Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Bezglutenska testenina

160.00 RSD

TipTestenina
ProizvođačSenza, Sr. Mitrovica
Neto težina150gr

 

Opis

Bezglutenski testenina predstavlja inovativni proizvod koji zadovoljava potrebe onih koji žele uživati u ukusnim pastama, a istovremeno održavati bezglutensku ishranu. Ova testenina, bez holesterola i konzervansa, donosi svežinu na tržište, nudeći široku paletu mogućnosti za kreiranje raznovrsnih i zdravih jela.

Bezglutenska testenina proizvodi se od specifičnih bezglutenskih brašna, kao što su brašna od pirinča, kukuruza, heljde. Ova testenina karakteriše se čvrstoćom i postojanošću tokom kuvanja, čineći je idealnom zamjenom za klasičnu testeninu. Bez boje, mirisa i konzervansa, bezglutenska testenina čuva autentičnost ukusa svakog jela koje pripremate.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Pruža sigurnu alternativu osobama sa celijakijom, glutenskom intolerancijom ili onima koji žele izbegavati gluten iz drugih zdravstvenih razloga.
✓ Ovaj proizvod je bez holesterola, čime pridonosi održavanju zdravog nivoa holesterola u organizmu, čime se podržava opšte kardiovaskularno zdravlje.
✓ Bez prisustva konzervansa, bezglutenska testenina pruža čistu i prirodnu opciju u ishrani, izbegavajući nepotrebne aditive koji mogu imati nepoželjne efekte na zdravlje.
✓ Ova testenina je odličan dodatak za ljude koji praktikuju bezglutensku dijetu, pružajući im mogućnost uživanja u omiljenim pastama bez osećaja odricanja.
✓ Bezglutenska testenina je svestran sastojak koji se može koristiti u raznim receptima, od klasičnih italijanskih jela do azijskih specijaliteta.

Uživajte u ukusnom iskustvu bezglutenske ishrane s ovom inovativnom testeninom, koja omogućava da svako jelo bude prilagođeno vašem ukusu i zdravstvenim potrebama.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga