Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Bezglutenske prezle

250.00 RSD

TipPrezle
ProizvodiAleksandrija
Neto količina300gr

 

Opis

Bezglutenske prezle od prosa i heljde predstavljaju inovativan proizvod u svetu bezglutenske ishrane, pružajući ukusnu alternativu klasičnim pohovanim i paniranim jelima. Ovaj proizvod ne samo da zadovoljava potrebe osoba koje izbegavaju gluten, već i obogaćuje iskustvo jela sa dodatkom hranljivih vrednosti prosa i heljde.

Ovaj proizvod pruža niz zdravstvenih benefita:

✓ Bezglutenske prezle od prosa i heljde idealne su za osobe koje imaju celijakiju, gluten-senzitivnost. Ove prezle omogućavaju uživanje u hrskavoj teksturi bez potrebe za glutenom.
✓ Proso je žitarica bogata nutritivnim sastojcima kao što su proteini, vlakna, vitamini i minerali. Uključivanjem prosa u prezle, dodajete hranljivi dodatak vašem obroku.
✓ Heljda donosi dodatnu dimenziju ukusa prezli. Takođe je bogata vitaminima B kompleksa, mineralima i antioksidansima, pružajući potpunu hranljivu vrednost.
✓ Prezle od prosa i heljde ne samo da pružaju hrskavu teksturu vašim omiljenim jelima, već i doprinose atraktivnom izgledu zahvaljujući svojoj zlatno-smeđoj boji.
✓ Ove bezglutenske prezle mogu se koristiti na različite načine, kao obloga za pohovanje povrća, mesa ili ribe, ili kao dodatak supama i salatama za dodatni ukus i teksturu.

Bezglutenske prezle od prosa i heljde pružaju hranljivu vrednost i kvalitetan gastronomski doživljaj. Ovo je izvrstan primer kako bezglutenska ishrana može biti ukusna, raznovrsna i hranljiva.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga