Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Bezglutenski čajni kolutići sa heljdom

270.00 RSD

TipKeks
ProizvodiAleksandrija
Neto količina300gr

 

Opis

Bezglutenski čajni kolutići sa heljdom predstavljaju izuzetan izbor za sve koji se pridržavaju bezglutenske ishrane. Ovi kolutići su posebno osmišljeni da zadovolje potrebe osoba koje imaju intoleranciju na gluten, pružajući im ukusan i zdrav izbor za svakodnevnu konzumaciju. Kombinacija heljde, koja je prirodno bezglutenska žitarica, sa drugim kvalitetnim sastojcima čini ove kolutiće idealnim za različite dijete i prehrambene navike.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Posni karakter proizvoda dodatno proširuje njegovu primenljivost među različitim korisnicima. Predstavlja zdravu alternativu tradicionalnim poslasticama koje sadrže gluten ili životinjske proizvode.
✓ Važno je istaći da su ovi kolutići bez laktoze i bez kazeina. Ovo ih čini pogodnim i za osobe koje imaju intoleranciju na mlečne proizvode ili koje se pridržavaju mlečno-slobodne ishrane. Ova karakteristika dodatno povećava njihovu pristupačnost širokom krugu potrošača koji žele da uživaju u ukusnim poslasticama bez nepoželjnih sastojaka.
✓ Bez prisustva konzervansa, ovi čajni kolutići naglašavaju svoju prirodnu i svežu aromu i teksturu. Konzervansi, koji su često prisutni u industrijski prerađenim proizvodima, izostavljeni su iz ove recepture kako bi se sačuvala autentičnost i nutritivna vrednost sastojaka. Ovo čini ove kolutiće idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu ishrane bez kompromisa po pitanju ukusa i kvaliteta.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Aleksandrija .

O proizvođaču

Aleksandrija je renomirana kompanija sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji vrhunskih veganskih, bezglutenskih i proizvoda bez dodatog šećera

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga