Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Bezglutenski dvopek od heljde i prosa

190.00 RSD

TipHleb
ProizvodiAleksandrija
Neto količina190g

 

Opis

Bezglutenski dvopek od heljde i prosa predstavlja zdravu i ukusnu alternativu tradicionalnom dvopeku koji sadrži gluten. Heljda i proso su dve žitarice koje su prirodno bezglutenske, čineći ovaj dvopek pogodnim izborom za osobe koje imaju celijakiju ili intoleranciju na gluten, kao i za sve one koji preferiraju bezglutensku ishranu iz drugih razloga.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Heljda je bogata hranljivim materijama kao što su vlakna, proteini, vitamini i minerali, što je čini izuzetno hranljivom. Isto tako, proso je žitarica koja je lako svarljiva i bogata antioksidansima, esencijalnim mineralima i vitaminima B kompleksa. Kombinacija ove dve žitarice u dvopeku pruža uravnotežen izvor nutrijenata, doprinoseći tako zdravoj ishrani.
✓ Bezglutenski dvopek od heljde i prosa obično se priprema uz dodatak drugih bezglutenskih sastojaka kao što su pirinačno brašno ili krompirov skrob kako bi se postigla optimalna tekstura i ukus. Ova kombinacija omogućava da dvopek bude mekan i ukusan, sličan tradicionalnom dvopeku, ali bez prisustva glutena koji može izazvati zdravstvene probleme kod osetljivih osoba.
✓ Zbog svojih nutritivnih svojstava i prijatnog ukusa, bezglutenski dvopek od heljde i prosa je popularan izbor među osobama koje žele da diversifikuju svoju ishranu i uživaju u hranljivim bezglutenskim opcijama. Ovaj dvopek može biti deo zdravog doručka ili lagane užine, pružajući osećaj sitosti i energije bez opterećenja digestivnog sistema glutenom.

Ovaj dvopek predstavlja idealan izbor za sve koji traže hranljivu, bezglutensku alternativu tradicionalnom dvopeku. Sa svojim bogatstvom hranljivim materijama i prijatnim ukusom, ovaj dvopek zadovoljava potrebe kako osetljivih osoba na gluten.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Aleksandrija .

O proizvođaču

Aleksandrija je renomirana kompanija sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji vrhunskih veganskih, bezglutenskih i proizvoda bez dodatog šećera

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga