Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Biotta organski sok od cvekle

630.00 RSD

TipSok
ProizvođačBiotta
UkusCvekla
PakovanjeStaklena flaša
Neto sadržaj500ml

Opis

Biotta organski sok od cvekle predstavlja osvežavajuće piće koje kombinuje jedinstven ukus cvekle sa prednostima organskih sastojaka. Ovaj sok nije samo ukusan već i bogat hranljivim materijama koje mogu doprineti opštem zdravlju.

Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog premium soka:

✓ Organski sok od cvekle je izvor moćnih antioksidanata poput betalaina, koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala u organizmu. Ovo antioksidativno dejstvo može doprineti smanjenju oksidativnog stresa i podržati opšte zdravlje.
✓ Istraživanja sugerišu da redovno konzumiranje soka od cvekle može pomoći u smanjenju krvnog pritiska i poboljšanju cirkulacije. Ove benefite pripisuje se prisustvu nitrata u cvekli.
✓ Cvekla je poznata po svojim detoksikacionim svojstvima. Organski sok od cvekle može pomoći u podršci prirodnim procesima čišćenja jetre i eliminaciji toksina iz organizma.
✓ Nitrati u cvekli mogu poboljšati efikasnost mišića i povećati izdržljivost, što može biti od posebnog interesa za sportiste i rekreativce.
✓ Biotta organski sok od cvekle sadrži različite hranljive sastojke, uključujući vitamine (npr. vitamin C), minerale (npr. gvožđe, magnezijum) i vlakna. Ovi sastojci pružaju podršku imunološkom sistemu i doprinose opštem blagostanju.

Osim navedenih zdravstvenih benefita, organski sok od cvekle često se ceni i zbog svoje vibrantne boje i specifičnog ukusa. Moguće ga je konzumirati samostalno ili u kombinaciji sa drugim voćnim ili povrćnim sokovima. Bez dodatka veštačkih boja, aroma ili konzervansa, organski sok od cvekle pruža prirodnu i osvežavajuću opciju za sve one koji teže zdravom načinu života.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga