Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Biotta organski sok od povrća

750.00 RSD

TipSok
ProizvođačBiotta
PakovanjeStaklena flaša
Neto sadržaj500ml

Opis

Biotta organski sok od povrća, savršeno izbalansirana mešavina sokova od organske cvekle, šargarepe, celera, krompira i rotkve, predstavlja izuzetno hranljiv napitak koji donosi spoj bogatstva ukusa i zdravstvenih benefita. Ova kombinacija različitih povrća pruža celokupan spektar hranljivih materija, čineći ovaj sok izuzetno korisnim za opšte zdravlje.

Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog premium soka:

✓ Organski sok od cvekle doprinosi antioksidativnoj zaštiti organizma, zahvaljujući prisustvu betalaina. Ovi antioksidansi pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i podržavaju opšte zdravlje.
✓ Sok od organske šargarepe je izuzetno bogat beta-karotenom, koji se u organizmu pretvara u vitamin A. Ovaj vitamin je ključan za zdravlje očiju, kože i podršku imunološkom sistemu.
✓ Organski sok od celera pruža hidrataciju i sadrži antiinflamatorne jedinjenja koja mogu pomoći u smanjenju upala u organizmu.
✓ Sok od organskog krompira doprinosi energetskom profilu napitka, pružajući kompleksne ugljene hidrate koji obezbeđuju dugotrajnu energiju.
✓ Sok od organske rotkve može pomoći u poboljšanju varenja i apsorpciji hranljivih materija, čime podržava opštu dobrobit digestivnog sistema.

Ova raznolika mešavina povrća ne samo da pruža hranljive sastojke već i osvežava nepce ukusnim spojem različitih aroma. S obzirom na prisustvo vitamina, minerala i vlakana, Biotta organski sok od povrća može se uključiti u svakodnevnu rutinu kao podrška zdravom načinu života. Bez dodatka veštačkih boja, aroma ili konzervansa, ovaj sok čini prirodan i osvežavajuć izbor za sve one koji teže optimalnom zdravlju i blagostanju.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga