Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Bluebeary

630.00 RSD

TipKrem med
ProizvođačMed i mleko
PakovanjeStaklena tegla
Neto sadržaj230g

 

Opis

Bluebeary je idealan borac protiv naglog pada šećera, nervoze u kući i preliv vaših omiljenih poslastica! Obožavaju ga vafli, palačinke i smutiji! Bluebeary predstavlja savršen spoj kvalitetnog meda i sočnih borovnica, stvarajući proizvod koji zadovoljava i najfinije nepce i pruža niz zdravstvenih benefita. Ova kombinacija ne samo da pruža uživanje u prirodnom slatkom ukusu, već i nosi sa sobom bogatstvo hranljivih sastojaka koje čine ovu poslasticu posebno korisnom za vaše zdravlje.

Ova slatka mešavina ne samo da pruža uživanje nepcima, već i nosi sa sobom niz zdravstvenih benefita koji čine ovaj proizvod izuzetno korisnim za vaše zdravlje:

✓ Vitamin C iz borovnica povećava otpornost organizma na bolesti, čineći ga snažnijim u borbi protiv infekcija.
✓ Med pruža brzu i dugotrajnu energiju, što čini Bluebeary idealnim izborom za prirodni podsticaj bez naglog skoka šećera u krvi.
✓ Vlakna iz borovnica doprinose zdravoj probavi, održavajući redovan rad creva i podržavajući optimalnu apsorpciju hranljivih materija.
✓ Antioksidansi iz meda i borovnica štite ćelije od oštećenja, podržavajući opšte zdravlje i usporavajući proces starenja.
✓ Antioksidativna svojstva mogu poboljšati cirkulaciju krvi, podržavajući zdravlje srca i smanjujući rizik od srčanih bolesti.

Indijanci su borovnice zvali ‘zvezdane bobice’ i verovali su da ih je stvorio veliki duh da nahrani gladnu decu. Mi smo ove liofilizovane zvezdane bobice zalili medom i učinili dostupnim svoj deci i onima koji se tako osećaju!

Ovde možete pogledati i ostale Med i mleko proizvode.

O proizvođaču

Med i mleko je malo pčelarsko gazdinstvo sa velikim snovima. U vreme masovne produkcije donose nam iskreni poklon prirode

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga