Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Brašno od pirinča

250.00 RSD

TipBrašno
ProizvodiAleksandrija
Neto količina500gr

 

Opis

Brašno od pirinča predstavlja izuzetno koristan sastojak u kuhinji, pružajući ne samo specifičan ukus već i niz zdravstvenih benefita koji odražavaju prirodne vrednosti pirinča.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Brašno od pirinča je idealna opcija za one koji žele izbeći gluten ili su osetljivi na ovu belančevinu. Ovo brašno pruža mogućnost pripreme bezglutenskih jela, čime se olakšava ishrana ljudima sa celijakijom ili drugim oblicima netolerancije na gluten.
✓ Pirinač je prirodno bogat nutrijentima poput vitamina B kompleksa, gvožđa i vlakana. Brašno zadržava ove hranljive vrednosti, doprinoseći unosu važnih nutrijenata u ishrani.
✓ Ovo brašno često ima niži sadržaj masti i kalorija u poređenju s nekim drugim vrstama brašna. Ovo ga čini dobrim izborom za osobe koje prate unos masti ili kalorija.
✓ S obzirom na laku svarljivost pirinča, jela pripremljena s ovim brašnom mogu biti blaga opcija za osobe sa osetljivim stomacima ili probavnim problemima.
✓ Ovo brašno je svestrani sastojak koje se može koristiti u pripremi raznovrsnih jela, od slatkih do slanih. Njegova neutralna aroma i meka tekstura čine ga idealnim za peciva, kolače, sosove i mnoge druge recepte.

Ovo brašno predstavlja izvanredan dodatak svakoj kuhinji, pružajući zdrave alternative i bogatstvo ukusa u raznovrsnoj pripremi jela.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga