Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Čaj od dunje

310.00 RSD

TipNapitak
ProizvođačChamomilla
Neto težina50gr

 

Opis

Čaj od dunje, sa svojom nežnom aromom i blago slatkastim ukusom, predstavlja jedinstveno iskustvo koje spaja tradiciju i blagodeti ove voćke. Dunja, bogata vitaminima, mineralima i antioksidansima, čini osnovu ovog čaja koji ne samo da zadovoljava vaše čulo ukusa već i pruža niz zdravstvenih benefita.

Prvo i najvažnije, dunja je poznata po svom visokom sadržaju vitamina C, koji je ključan za jačanje imunološkog sistema. Povećava otpornost organizma na različite infekcije. Pored toga, čaj od dunje donosi i druge zdravstvene prednosti:

✓ Dunja je bogata dijetalnim vlaknima koja mogu poboljšati varenje, smanjiti zatvor i održavati zdravlje probavnog sistema.
✓ Aktivni sastojci u dunji, poput pektina, mogu pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi, čime pružaju podršku osobama sa dijabetesom.
✓ Antioksidansi u dunji imaju antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upala u organizmu.
✓ Vitamin C i antioksidansi prisutni u dunji podržavaju zdravlje kože, pomažući u očuvanju mladalačkog izgleda.
✓ Blagi i umirujući ukus čaja od dunje može pružiti osećaj opuštanja, doprinoseći smanjenju stresa i napetosti.

Ovaj čaj nije samo piće, već i doživljaj koji spaja tradicionalnu mudrost s modernim zdravstvenim saznanjima. Uživajte u svakom gutljaju čaja od dunje i očuvanju vašeg zdravlja i uživanju u ukusima prirode.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Chamomilla .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga