Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Čaj od kukuruzne svile

310.00 RSD

TipNapitak
ProizvođačChamomilla
Neto težina50gr

 

Opis

Čaj od kukuruzne svile, napravljen od reskih vlakana koja okružuju klip kukuruza, donosi sa sobom bogatstvo zdravstvenih benefita i tradicionalnu primenu u prirodnoj medicini. Ovaj čaj predstavlja spoj blagog ukusa i snažnih svojstava kukuruzne svile koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava.

Zdravstveni benefiti:

✓ Kukuruzna svila ima diuretske osobine, što znači da može podsticati izlučivanje viška tečnosti iz organizma. Ovo svojstvo može biti korisno u smanjenju zadržavanja vode i podršci zdravlju bubrega.
✓ Ovaj čaj tradicionalno se koristi za očuvanje zdravlja mokraćnog sistema. Može pomoći u ublažavanju simptoma urinarnih infekcija i smanjenju iritacija mokraćnog mehura.
✓ Neki istraživači sugeriraju da kukuruzna svila može pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi, čime pruža podršku osobama sa dijabetesom ili onima koji žele održavati stabilan nivo glukoze.
✓ Kukuruzna svila sadrži antioksidante koji pomažu u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, doprinoseći opštem zdravlju i sprečavajući oštećenja slobodnih radikala.
✓ Zahvaljujući svojim antiinflamatornim svojstvima, čaj od kukuruzne svile može pružiti olakšanje od upalnih stanja u organizmu.

Uz niz zdravstvenih benefita, važno je naglasiti da je važno konsultovati se sa stručnjakom pre uvođenja novih biljnih suplemenata u ishranu, posebno ako postoje postojeće zdravstvene stanice ili uzimanje lekova. Čaj od kukuruzne svile može biti izvrstan dodatak vašoj rutini ispijanja čajeva.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Chamomilla .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga