Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Čaj od nevena

310.00 RSD

TipNapitak
ProizvođačChamomilla
Neto težina50gr

 

Opis

Čaj od nevena, napravljen od cvetova ove izuzetne biljke, donosi sa sobom bogatstvo zdravstvenih benefita i tradicionalnu primenu u domaćoj medicini. Neven, poznat i kao divlji žutac, ima dugu istoriju upotrebe zbog svojih lekovitih svojstava, a njegov čaj je omiljen među ljubiteljima biljnih napitaka.

Zdravstveni benefiti:

✓ Neven sadrži flavonoide i karotenoide koji mu daju snažna protivupalna svojstva. Ovaj od ove biljke može pomoći u smanjenju upala u organizmu, pružajući olakšanje od različitih stanja.
✓ Aktivni sastojci u nevenu podržavaju proces zaceljivanja rana i povreda. Čaj od nevena se često koristi lokalno ili konzumira da bi se poboljšala tekstura kože i ublažile kožne iritacije.
✓ Neven je bogat antioksidansima koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala u organizmu, čime doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
✓ Ovaj čaj može imati blago laksativno dejstvo, pomažući u olakšavanju digestivnih problema poput zatvora i nadutosti.
✓ Neven ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, što ga čini korisnim u smanjenju stresa, anksioznosti i poboljšanju opšteg mentalnog blagostanja.

Ovaj čaj nije samo osvežavajući napitak, već i prirodni saveznik u očuvanju zdravlja. Bez dodatka veštačkih sastojaka, čaj od nevena pruža autentičan ukus i prednosti ove čudesne biljke. Uživajte u svakom gutljaju kao u ritualu blagostanja, čuvajući svoje zdravlje na prirodan i ukusan način.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Chamomilla .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga