Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Čaj od rastavića

310.00 RSD

TipNapitak
ProizvođačChamomilla
Neto težina50gr

 

Opis

Čaj od rastavića, snažan i blagotvoran napitak, donosi sa sobom jedinstvenu kombinaciju ukusa i zdravstvenih prednosti ove lekovite biljke. Rastavić, poznat i kao koprivica ili ortica, ima dugu istoriju upotrebe u tradicionalnoj medicini, a njegovo korišćenje u obliku čaja pruža niz pozitivnih efekata na zdravlje.

Prvo, rastavić je bogat hranljivim sastojcima, uključujući vitamine (A, C, K), minerale (gvožđe, magnezijum), i druge biološki aktivne supstance. Evo nekoliko ključnih razloga zbog kojih bi čaj od rastavića trebalo da bude deo vaše redovne rutine:

✓ Visok sadržaj vitamina C i drugih antioksidanata u rastaviću jača imunološki sistem, čineći organizam otpornijim na infekcije.
✓ Rastavić ima diuretska svojstva koja podržavaju izlučivanje toksina iz organizma, pružajući podršku prirodnim procesima detoksikacije.
✓ Antiinflamatorna svojstva rastavića mogu pomoći u ublažavanju kožnih problema poput ekcema i akni, čineći kožu zdravom i sjajnom.
✓ Rastavić može doprineti stabilizaciji nivoa šećera u krvi, čime pruža podršku osobama sa dijabetesom ili rizikom od razvoja ove bolesti.
✓ Vitamin K i minerali prisutni u rastaviću igraju ključnu ulogu u očuvanju zdravlja kostiju, sprečavajući gubitak koštane mase.

Uz svoje zdravstvene prednosti, čaj od rastavića može pružiti i prijatan ukus, često opisan kao blago orašast i osvežavajuć. Ovo piće ne samo da donosi koristi vašem organizmu već i pruža iskustvo prirodne ravnoteže i blagostanja koje potiče od rastavića, moćne biljke koja je od davnina cenjena zbog svojih lekovitih svojstava. Uživajte u svakom trenutku ispijanja čaja od rastavića kao uvođenju harmonije u vaš život.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Chamomilla .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga