Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Čaj od ruzmarina

310.00 RSD

TipNapitak
ProizvođačChamomilla
Neto težina50gr

 

Opis

Čaj od ruzmarina, jedinstveni napitak sa snažnim aromatičnim i osvežavajućim karakteristikama, pruža ne samo užitak u svakom gutljaju već i niz zdravstvenih benefita. Ovo osvežavajuće piće dobija se sušenjem listova ruzmarina, čime se zadržavaju dragoceni fitonutrijenti koji doprinose opštem zdravlju.

Ruzmarin, poznat po svojoj snažnoj aromi i dugoj istoriji upotrebe u kulinarstvu i tradicionalnoj medicini, sada dolazi u obliku ukusnog čaja. Čaj od ruzmarina Mareea pruža autentično iskustvo uživanja u blagodetima ove biljke, savršeno balansirajući aromu i lekovita svojstva.

Zdravstveni benefiti:

✓ Ruzmarin je poznat po svojim probavnim svojstvima, pomažući u smanjenju nadutosti i olakšavanju varenja.
✓ Fitonutrijenti prisutni u ruzmarinu deluju kao snažni antioksidanti, pomažući u neutralizaciji slobodnih radikala u organizmu.
✓ Redovno konzumiranje čaja od ruzmarina može pružiti podršku imunološkom sistemu zahvaljujući antiinflamatornim svojstvima.
✓ Arome ruzmarina mogu doprineti poboljšanju koncentracije i smanjenju mentalnog umora, pružajući osveženje tokom dana.
✓ Blagi umirujući efekti ruzmarina mogu doprineti opuštanju tela i uma, pomažući u smanjenju stresa i anksioznosti.

Ovaj čaj nije samo osvežavajući napitak, već i prirodni saveznik u očuvanju zdravlja. Bez dodatka veštačkih sastojaka, čaj od ruzmarina pruža autentičan ukus i prednosti ove čudesne biljke. Uživajte u svakom gutljaju kao u ritualu blagostanja, čuvajući svoje zdravlje na prirodan i ukusan način.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Chamomilla .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga