Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Čaj od žalfije

310.00 RSD

TipNapitak
ProizvođačChamomilla
Neto težina50gr

 

Opis

Čaj od žalfije, snažan i aromatičan napitak, oduvek je bio cenjen zbog svojih lekovitih svojstava i jedinstvenog ukusa. Žalfija, biljka koja potiče iz mediteranskog regiona, donosi sa sobom ne samo tradiciju već i niz zdravstvenih benefita koji čine ovaj čaj izuzetno vrednim dodatkom vaše svakodnevne rutine.

Za početak, žalfija je poznata po svojim antimikrobnim i antiinflamatornim svojstvima, čineći je korisnom u borbi protiv bakterija i upala. Evo nekoliko ključnih razloga zašto bi ovaj čaj trebalo da bude deo vašeg redovnog ispijanja:

✓ Žalfija može pomoći u smanjenju nadutosti, gasova i drugih gastrointestinalnih problema, pružajući vam osećaj lakoće nakon obroka.
✓ Ovaj čaj često se koristi za ublažavanje simptoma menopauze i regulaciju menstrualnog ciklusa kod žena.
✓ Aktivni sastojci u žalfiji mogu pružiti antiseptičku zaštitu, podržavajući zaceljivanje rana i smanjenje infekcija.
✓ Topao čaj od žalfije može pružiti olakšanje od upale grla i kašlja, često se koristi kao prirodni lek za respiratorne probleme.
✓ Neke studije sugerišu da miris žalfije može poboljšati koncentraciju i kognitivne funkcije, pružajući mentalnu jasnoću.

Dodatno, žalfija je bogata antioksidansima koji pomažu u zaštiti organizma od oksidativnog stresa. Uz svoje lekovite karakteristike, čaj od žalfije postaje više od napitka – postaje ritual očuvanja zdravlja i dobrobiti. Osetite snagu žalfije u svakom gutljaju i dopustite da ova biljka pruži podršku vašem celokupnom zdravlju.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Chamomilla .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga