Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Della Nonna

630.00 RSD

TipKrem med
ProizvođačMed i mleko
PakovanjeStaklena tegla
Neto sadržaj230g

 

Opis

Della Nonna nosi miris i ukus tradicije, inspirisane pitom od jabuka kakvu su pravile naše bake! Obožavaju ga vafli, palačinke i smutiji! Della Nonna predstavlja savršen spoj kvalitetnog meda i liofilizovanih jabuka i cimeta, stvarajući proizvod koji zadovoljava i najfinije nepce i pruža niz zdravstvenih benefita. Ova kombinacija ne samo da pruža uživanje u prirodnom slatkom ukusu, već i nosi sa sobom bogatstvo hranljivih sastojaka koje čine ovu poslasticu posebno korisnom za vaše zdravlje.

Ova slatka mešavina ne samo da pruža uživanje nepcima, već i nosi sa sobom niz zdravstvenih benefita koji čine ovaj proizvod izuzetno korisnim za vaše zdravlje:

✓ Krem med sa liofilizovanim jabukama i cimetom pruža antioksidante koji štite od slobodnih radikala i oksidativnog stresa.
✓ Sastojci poput meda i jabuka podržavaju imunološki sistem, jačajući odbrambene mehanizme organizma.
✓ Kombinacija meda, jabuka i cimeta reguliše varenje, smanjuje nadutost i podržava opšte zdravlje probavnog trakta.
✓ Med pruža brzu energiju, a liofilizovane jabuke dodaju vitamine, čineći ovaj proizvod savršenim za podizanje energije tokom dana.
✓ Cimet ima antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upala, posebno korisno za zdravlje zglobova i prevenciju hroničnih upalnih stanja.

Dodajte ga toploj šoljici čaja, piti od jabuka ili cimete rolnicama. Della Nonna će vas sigurno vratiti na bezbrižna jesenja jutra! 

Ovde možete pogledati i ostale Med i mleko proizvode.

O proizvođaču

Med i mleko je malo pčelarsko gazdinstvo sa velikim snovima. U vreme masovne produkcije donose nam iskreni poklon prirode

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga