Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Majana Depilator za lice

420.00 RSD

TipDepilator (vosak)
ProizvođačMajana
Neto sadržaj100gr
Kategorije: ,

Opis

Depilator za lice, sa prirodnim sastojcima – kolofonijumom, žutim pčelinjim voskom i propolisom, predstavlja efikasan proizvod za uklanjanje neželjenih dlačica s lica. Ova formula pruža nežno i efikasno rešenje, ostavljajući kožu glatkom, mekom i bez crvenila.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Kolofonijum, prirodna smola koja se dobija iz borovih stabala, ima adhezivna svojstva koja omogućavaju da depilator za lice čvrsto prijanja uz dlačice, čineći proces uklanjanja dlačica temeljnim i efikasnim. Žuti pčelinji vosak dodatno doprinosi ovoj formuli, pružajući prirodnu hidrataciju koži i omekšavajući je tokom procesa depilacije. Propolis, sa svojim poznatim antimikrobnim svojstvima, pomaže u očuvanju higijene tokom depilacije.
✓ Redovnom upotrebom ovog depilatora može se postići i usporiti rast dlačica, čineći ga odličnim rešenjem za dugotrajnu glatkoću kože. Ovaj proizvod pruža praktično rešenje za depilaciju lica u udobnosti vašeg doma, pružajući rezultate koji su blagi prema koži i dugotrajni.

Način upotrebe depilatora za lice je jednostavan i prilagođen kućnoj upotrebi. Potrebno je otopiti depilator na mlakoj ringli do gustine meda. Zatim se špatulom nanosi u tankom sloju na suvu i čistu kožu, prateći smer rasta dlačica. Postavljanje celulozne trake preko depilatora nije obavezno, ali se može koristiti kako bi se olakšalo uklanjanje voska.

Nakon nekoliko sekundi, depilator se uklanja naglim potezom, suprotnim smerom od rasta dlačica. Ovaj postupak omogućava brzo i efikasno uklanjanje dlačica, ostavljajući kožu glatkom i bez iritacija. Ukoliko je potrebno, postupak se može ponoviti.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Majana.

O proizvođaču

Poznato je da su ljudi hiljadama godina tražili način da brinu o svojoj koži i poboljšaju njen izgled, sačuvaju je od prevremenog starenja, suvoće i upala

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga