Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Dimljeni vege sir od badema

730.00 RSD

TipVege zamena za sir
Zemlja poreklaSrbija
Neto količina200gr

Opis

Dimljeni vege sir od badema predstavlja izvanredan izbor za sve koji žele da uživaju u bogatom ukusu sira, bez upotrebe mlečnih proizvoda. Ovaj sir je napravljen od badema i obogaćen dimljenim ukusom, pružajući autentično iskustvo koje podseća na tradicionalni dimljeni sir.

Neke karakteristike ovog proizvoda su:

✓ Ovaj sir se izrađuje od kvalitetnih badema, koji su prirodno bogati hranljivim materijama poput proteina, vitamina E i zdravih masti. Bademi su odličan izvor biljnih proteina i esencijalnih nutrijenata, čineći ovaj sir ne samo ukusnim, već i hranljivim izborom.
✓ Dimljeni veganski sir od badema je i veoma svestran proizvod. Može se koristiti kao dodatak salatama ili raznim jelima, kao i za pripremu raznih veganskih specijaliteta. Njegova svestranost omogućava kreativnu upotrebu u kuhinji.
✓ Kao veganski proizvod, dimljeni sir od badema odgovara potrebama onih koji izbegavaju mlečne proizvode iz zdravstvenih, etičkih ili ličnih razloga. Takođe je pogodan za osobe sa intolerancijom na laktozu ili alergijama na mleko, pružajući im mogućnost da uživaju u ukusnom siru bez neprijatnih posledica.
✓ Uz svoj bogat ukus i hranljive vrednosti, dimljeni veganski sir od badema je idealan dodatak svakoj zdravoj ishrani. Bez holesterola i zasićenih masti, ovaj sir pruža zadovoljstvo bez griže savesti, čineći ga omiljenim izborom kako za vegane, tako i za sve ljubitelje sireva koji traže zdraviju alternativu.

Dimljenje na bukovom dimu dodaje poseban sloj kompleksnosti i aromatičnosti ovom vege siru, pružajući autentičan dimljeni ukus.

Dimljeni vege sir od badema ne samo da zadovoljava ukusne želje, već i pruža zdravu alternativu tradicionalnim sirevima. Odličan je izbor za sve koji žele uživati u biljnim delikatesima bez kompromisa po pitanju ukusa i hranljivosti.

Ovaj proizvod je postan i pogodan za vegetarijance!

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača BeGe Vege .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga