Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Djelato

630.00 RSD

TipKrem med
ProizvođačMed i mleko
PakovanjeStaklena tegla
Neto sadržaj230g

 

Opis

Djelato je kremasta i raskošna verzija sladoleda koji koristi jedinstveni sastojak – med! Obožavaju ga vafli, palačinke i smutiji! Djelato kombinuje dve vrste meda i specijalizovan proces kristalizacije. Ovaj kontrolisani postupak pretvara med u kremastu poslasticu koja oduzima dah! Ova kombinacija ne samo da pruža uživanje u prirodnom slatkom ukusu, već i nosi sa sobom bogatstvo hranljivih sastojaka koje čine ovu poslasticu posebno korisnom za vaše zdravlje.

Ova slatka mešavina ne samo da pruža uživanje nepcima, već i nosi sa sobom niz zdravstvenih benefita koji čine ovaj proizvod izuzetno korisnim za vaše zdravlje:

✓ Mešavina dve vrste meda s posebnim procesom kristalizacije pruža dugotrajnu energiju, obezbeđujući stabilan izvor goriva za organizam tokom dana.
✓ Kristalizacija meda može imati blagotvoran efekat na probavni sistem, pružajući podršku zdravlju creva i smanjujući rizik od gastrointestinalnih problema.
✓ Med je poznat po svojim antiinflamatornim svojstvima, a specifičan proces kristalizacije može pojačati ove efekte, pomažući u smanjenju upala u organizmu.
✓ Med pruža brzu energiju, a liofilizovane jabuke dodaju vitamine, čineći ovaj proizvod savršenim za podizanje energije tokom dana.
✓ Kremasta tekstura proizvoda čini ga lako rasporedivim i pogodnim za različite namene – od širenja na tost do dodavanja u čajeve, pružajući korisne benefite uz praktičnu upotrebu.

Divan je da se doda u granolu, razmaže na vrućem tostu ili razmuti u mlakom mleku!

Ovde možete pogledati i ostale Med i mleko proizvode.

O proizvođaču

Med i mleko je malo pčelarsko gazdinstvo sa velikim snovima. U vreme masovne produkcije donose nam iskreni poklon prirode

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga