skip to Main Content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Domaći blagi ajvar

800.00 RSD

Tip Ajvar
Proizvođač Zdravo kod Rusa
Ukus Blagi
Neto sadržaj 580g

Opis

Domaći blagi ajvar 🌶️ je ukusni namaz od paprike proizvođača Zdravo kod Rusa. Za pripremu ovog ajvara koriste se samo najbolja paprika, mala količina soli i ulja.

Domaći blagi ajvar idealan je izbor za predjela i kao dodatak jelima na bazi mesa. A evo i koji su njegovi benefiti po vaše zdravlje:

✓ Sadrži različite vitamine i minerale, uključujući vitamine C, A, K, B6, folnu kiselinu, kalijum i gvožđe. Ovi hranljivi sastojci važni su za opšte zdravlje.
✓ Ajvar od crvenih paprika bogat je antioksidansima kao što su beta-karoten i likopen. Antioksidansi pomažu u zaštiti ćelija od oštećenja slobodnim radikalima i mogu smanjiti rizik od određenih bolesti, uključujući srčane bolesti i određene vrste kancera.
✓ Može se koristiti kao zamena za druge visokokalorične namaze ili umake koji sadrže više zasićenih masti. To može pomoći u održavanju zdrave telesne mase i smanjenju rizika od srčanih bolesti.
✓ Ajvar se priprema od paprika, što ga čini izvorom vlakana, vitamina i minerala. Dodavanjem ajvara u ishranu možete povećati unos povrća i time doprineti opštem zdravlju.
✓ Ajvar je ukusan i može se koristiti na različite načine, kao namaz, dodatak jelima, ili kao umak. To može činiti ishranu raznovrsnijom i privlačnijom.

Pogledajte i ostale proizvode proizvođača Zdravo kod Rusa.

O proizvođaču

Poljoprivredno gazdinstvo Zdravo kod Rusa nalazi se u Varvarinu i bavi se proizvodnjom i prodajom raznovrsnih domaćih proizvoda. Posebno je prepoznatljivo po svojim potpuno priprodnim kremovima od lešnika i badema, vrhunskog kvaliteta i ukusa

1 recenzija za Domaći blagi ajvar

  1. Marina

    Odlican. Pun ukus pecene paprike. Nadam se da ce se pojaviti i ljuta varijanta.

Ocenite proizvod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pretraga