Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Džem – Borovnica sa urmom

600.00 RSD

TipDžem
UkusBorovnica
ProizvođačZdravo kod Rusa
Neto sadržaj200g

Opis

Džem – Borovnica sa urmom je neodoljivo ukusan džem proizvođača Zdravo kod Rusa. Ne sadrži dodatne šećere, a slatkoću mu daju urme bogate vitaminima, mineralima i antioksidansima.

Izdvajamo nekoliko zdravstvenih prednosti ove dve čudesne voćke:
✓ Borovnice i urme su bogate antioksidansima, koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala u telu i smanjuju oksidativni stres, što može doprineti opštem zdravlju i smanjenju rizika od hroničnih bolesti.
✓ Antioksidansi i vlakna u borovnicama i urmama mogu podržati i zdravlje srca tako što smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti i pomažu u regulaciji nivoa holesterola.
✓ Urme su dobar izvor vlakana, koja su važna za regulaciju probave i održavanje zdrave crevne funkcije. Dodavanje urmi džemu od borovnice može povećati sadržaj vlakana i podržati zdravu probavu.
✓ Kombinacija borovnica i urmi pruža različite vitamine i minerale, uključujući vitamin C, vitamin A, kalijum, i druge hranljive sastojke. Ovi nutrijenti su važni za podršku imunološkom sistemu, vidu, zdravoj koži i drugim funkcijama tela.
✓ Urme su prirodni izvor energije zbog visokog sadržaja prirodnih šećera, vlakana i drugih hranljivih materija. Konzumiranje ovog džema može vam pružiti brzu energiju, što ga čini dobrim izborom za doručak ili međuobrok.

🍞🥐🥞 Zato vam predlažemo da namažete ovaj džem na parče hleba, kroasan, palačinku…i zdravo se zasladite!

Pogledajte i ostale Zdravo kod Rusa proizvode.

O proizvođaču

Poljoprivredno gazdinstvo Zdravo kod Rusa nalazi se u Varvarinu i bavi se proizvodnjom i prodajom raznovrsnih domaćih proizvoda. Posebno je prepoznatljivo po svojim potpuno priprodnim kremovima od lešnika i badema, vrhunskog kvaliteta i ukusa

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga