Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Eterično ulje lavande

320.00 RSD

TipEterično ulje
ProizvođačSiempre Viva
Neto sadržaj5ml

Opis

Eterično ulje lavande, je priznato kao jedno od najsvestranijih i najpopularnijih eteričnih ulja širom sveta, zahvaljujući svojoj širokoj primeni i terapeutskim svojstvima. Miris lavande je nežan, cvetni i biljni, pružajući osećaj mira i opuštanja. Ovo eterično ulje je dragoceno i cenjeno zbog svoje raznolikosti, često se koristi direktno na koži u manjim količinama, oko 1-2 kapi, zbog svoje izuzetne blagosti.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Jedna od ključnih karakteristika eteričnog ulja lavande je njegova sposobnost da stvori smirujuće okruženje. Raspršivanje ulja u vazduh, posebno pre spavanja, može poboljšati kvalitet sna i stvoriti opuštajuću atmosferu. Dodavanje nekoliko kapi lavande u omiljeni losion ili noćnu kremu takođe pruža umirujuće dejstvo na kožu, čineći je mekom i hidriranom.
✓ Osim svojih aromaterapeutskih benefita, lavanda se koristi i za brigu o koži. Ako se nanese na svežu ranu ili opekotinu, može umanjiti bol, ublažiti iritacije i podstaći brže zarastanje tkiva. Važno je napomenuti da lavanda ne izaziva peckanje kada se nanese na ranu.
✓ Takođe, može se razblažiti s baznim uljima kako bi se smanjio izgled ožiljaka i umirile promene na koži, uključujući opekotine od sunca.

U zaključku, eterično ulje lavande postaje nezamenjiv deo svakodnevnog života, pružajući koristi za opuštanje, san, i negu kože. Njegova svestranost i blagotvorna dejstva čine ga omiljenim među ljubiteljima eteričnih ulja.

Sva eterična ulja potrebno je razblažiti pre nanošenja na kožu.
Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Ako ste trudni ili dojite, ili uzimate određene lekove pre upotrebe konsultujte svog lekara.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Siempre Viva .

O proizvođaču

Ukoliko uporno tragate za prirodnim eteričnim uljima pouzdanog proizvođača i proverenog kvaliteta, na pravom ste mestu. Siempre Viva plantaže

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga