Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fatalni chilli

570.00 RSD

TipUmak
ProizvođačFatalni začini
Neto količina100ml

Opis

Fatalni chilli, neustrašiv umak od paprike, odiše hrabrošću i intenzivnim ukusom. Sa 90% paprike, uključujući ljute chilli papričice, crni luk, vinsko sirće, beli luk, so, šećer i mešavinu začina, ovaj umak je pravi izazov za ljubitelje ljutih specijaliteta.

Fatalni Chilli predstavlja savršen spoj začina, pružajući intenzivan doživljaj ukusa koji se ističe među ljutim umacima na tržištu. Ljubitelji oštrih nota uživaće u hrskavom osećaju chilli papričica, dok se bogatstvo arome crnog luka i belog luka savršeno uklapa sa svežinom vinskog sirćeta.

Zdravstveni benefiti:

✓ Ljute chilli papričice sadrže capsaicin, koji može podržati zdravlje srca smanjujući nivo holesterola i poboljšavajući cirkulaciju krvi.
✓ Beli luk ima poznata antiupalna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upala u organizmu.
✓ Crni luk pruža esencijalne vitamine i minerale, uključujući vitamin C i B6, koji su važni za imunološki sistem i nervni sistem.
✓ Vinsko sirće može doprineti detoksikaciji organizma, podržavajući funkciju jetre i eliminaciju toksina.
✓ Umak je svestran i prilagođen zdravom načinu ishrane s niskim sadržajem natrijuma i kontrolisanim nivoom šećera.

Fatalni Chilli je više od običnog umaka – to je izazov za nepce i hrabar dodatak raznovrsnim jelima. Umereno uživanje u ovom ljutom umaku može doneti ne samo zadovoljstvo uživanja u hrskavoj ljutini, već i nekoliko zdravstvenih benefita. Dodajte Fatalni Chilli svojim jelima ako ste spremni na vatru u svom tanjiru!

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fatalni začini.

O proizvođaču

Mi smo malo porodično poljoprivredno gazdinstvo iz Bačke Palanke koje se bavi uzgojem i preradom paradajza i u maloj količini drugih vrsta povrća. Sveže povrće se suši u kondenzacionoj sušari pri temp od max 52°C čime se čuvaju nutritivne vrednosti povrća.

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga