Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Feferonćino

630.00 RSD

TipKrem med
ProizvođačMed i mleko
PakovanjeStaklena tegla
Neto sadržaj230g

 

Opis

Feferonćino je slatko-ljuta mešavina meda i tri vrste paprike – ljute jalapeño, aromatične čili papričice i slatke crvene! Ova neverovatna kombinacija je savršena za mariniranje, dresinge i neverovali ili da ili – kao fantastičan umak za kokice! Ne samo da će vašem omiljenom mesu dodati vatreni pečat pri svakom mariniranju, već će i vašim salatama dati onaj poseban, neodoljivi šmek kad ih začinite ovom mešavinom.

Ova harmonična mešavina ne samo da pruža uživanje nepcima, već i nosi sa sobom niz zdravstvenih benefita koji čine ovaj proizvod izuzetno korisnim za vaše zdravlje:

✓ Kvalitetan med u Feferonćinu bogat je antioksidansima koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala, čuvajući ćelije od oštećenja i podržavajući opšte zdravlje.
✓ Ljute paprike, poput halapenjo i čili papričica, imaju termogenički efekat koji podstiče sagorevanje kalorija i podržava proces mršavljenja.
✓ Crvene paprike su izvrstan izvor vitamina C, jačajući imunološki sistem, poboljšavajući otpornost organizma na bolesti.
✓ Kapsaicin, prisutan u ljutim paprikama, ima prirodna protuupalna svojstva koja pomažu u smanjenju upala u organizmu.
✓ Med zajedno s paprikama podstiče varenje, pomažući u održavanju zdrave probave i apsorpciji hranljivih materija.

Feferonćino nije samo zadovoljstvo za vaša čula, već i podrška za vaše opšte zdravlje. Ova jedinstvena kombinacija meda i paprika čini ga izuzetnim izborom za one koji žele uživati u ukusnom, zdravom zalogaju.

Ovde možete pogledati i ostale Med i mleko proizvode.

O proizvođaču

Med i mleko je malo pčelarsko gazdinstvo sa velikim snovima. U vreme masovne produkcije donose nam iskreni poklon prirode

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga