Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky 2u1 kupka i šampon

1,430.00 RSD

TipKupka i šampon
ProizvođačFitaky
Neto količina200ml

Opis

Fitaky 2u1 kupka i šampon je osmišljen kao potpuno prirodno sredstvo bez ijednog sintetičkog sastojka, namenjeno svakodnevnom prirodnom kupanju i pranju kose novorođenih beba i beba starijeg uzrasta. Ova kombinacija negujućih biljnih sastojaka i ulja pruža kremasti gel koji suptilno i nežno čisti kožu i kosicu beba.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Glavni sastojci ovog proizvoda uključuju hidrolat lavande, ulje lavande, ulje nevena, sok aloje, ekstrakt ovsa i biljni glicerin. Ovi prirodni sastojci kombinuju se kako bi osigurali nežno čišćenje bez iritacije. Istovremeno održavaju prirodni hidrolipidni sloj kože, čime se sprečava sušenje i održava mekoća.
✓ Ova 2 u 1 formula je bez hemikalija, čime se osigurava da ne sadrži sintetičke sastojke. Na ovaj način ne dolazi do iritacije ili alergijske reakcije kod osetljive kože beba. Osim toga, proizvod je pogodan za čestu upotrebu, čime se održava hidriranost kože i sprečava suvoća.
✓ Fitaky baby 2 u 1 kupka i šampon nije namenjen samo bebama; može se koristiti i za kupanje dece starijeg uzrasta, kao i za odrasle osobe sa veoma osetljivom kožom. Način upotrebe je jednostavan: nanesite kupku na bebinu kožu i kosu nakvašenu vodom, a zatim pažljivo isperite kako biste uklonili nečistoće i očistili kožu i kosu bez iritacije ili suvišnog isušivanja.

Zahvaljujući svojoj blagoj formuli i prirodnim sastojcima, Fitaky baby 2 u 1 kupka i šampon je idealan izbor za roditelje koji žele najbolje za svoje bebe, pružajući im nežno čišćenje bez nepotrebnih hemikalija i iritacija.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga