Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky atopic serum za čišćenje temena

1,150.00 RSD

TipSerum
ProizvođačFitaky
Neto količina30ml

Opis

Fitaky atopic serum za čišćenje temena namenjen je nezi osetljivog vlasišta beba i dece sklonog temenjači, seboreji i drugim iritacijama. Ovaj serum efikasno eliminiše neravnotežu vlasišta, umiruje iritacije i revitalizuje kožu glave.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Sastavljen od pažljivo odabrane mešavine prirodnih biljnih ulja, ovaj serum normalizuje lučenje sebuma. Na ovaj način se zaustavlja stvaranje temenjače i peruti. Biljna ulja čiste naslage na skalpu, umiruju iritacije i hrane suvo vlasište koje svrbi, dok istovremeno uklanjaju pojavu peruti.
✓ Hidratacija je ključna za zdravlje vlasišta, a Fitaky atopic serum pruža upravo to – duboku hidrataciju i hranjenje vlasišta sklonog perutanju. Redovnom upotrebom, vlasište postaje glatko i bez naslaga, a iritacije se umiruju, štiteći kožu od daljih neželjenih reakcija.
✓ Jedna od najvažnijih karakteristika ovog seruma je njegova sposobnost da umiri svrab na području vlasišta. Deluje na regulisanje lučenja sebuma, smanjujući pojavu temenjače i peruti, što doprinosi očuvanju zdravlja kože glave i sprečava oštećenje vlasi.

Kosa koja raste iz zdravog vlasišta postaje jača, vitalnija i manje podložna oštećenjima. Ovaj serum ne samo što sprečava opadanje kose izazvano problemima kože vlasišta, već i doprinosi njenom opštem zdravlju i lepoti.

Ukratko, Fitaky atopic baby uljni serum za čišćenje temena pruža sveobuhvatnu negu osetljivog vlasišta, čisteći, umirujući i revitalizujući kožu glave beba i dece, i doprinoseći zdravom rastu i lepoti kose.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga