Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky baby krema za pelensko područje

1,790.00 RSD

TipKrema
ProizvođačFitaky
Neto količina100ml

Opis

Fitaky baby krema za pelensko područje je bezmirisna i 100% prirodna, bez sintetičkih sastojaka, namenjena za zaštitu i negu pelenske regije, lica i tela beba i dece. Ova krema je posebno formulisana kako bi pružila prirodnu negu bez hemikalija, posebno za novorođene bebe i one sa osetljivom kožom.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Ova krema je idealna za negu pelenske regije, ali se takođe može koristiti za negu celog tela i lica beba. Bez dodatih parfema i mirisa, kao i bez derivata nafte koji su česti uobičajeni sastojci krema za bebe. Fitaky krema za pelensko područje pruža zaštitu od pelenskog osipa, crvenila i iritacija kože.
✓ Ne sadrži vodu, zbog čega se može nanositi u tankom sloju, a ipak pruža efikasnu zaštitu. Ova krema je dugotrajna i zamenjuje 2-3 klasične bebi kreme, što je čini ekonomičnim izborom za roditelje.
✓ Glavni sastojci ove kreme su pažljivo izabrana biljna ulja, shea buter i pčelinji vosak. Oni deluju umirujuće, protivupalno, antiiritabilno i zaštitno na kožu beba. Aktivni sastojak kamilice, bisabolol, sprečava zapaljenjske procese, umiruje iritiranu kožu i ima antiinfekcijsko dejstvo.

Fitaky baby krema za pelensko područje je savršen izbor za roditelje koji žele najbolje za svoje bebe, pružajući im prirodnu negu bez nepotrebnih hemikalija i iritacija, dok istovremeno pruža efikasnu zaštitu od pelenskog osipa i iritacija kože.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga