Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky Baby prašak za veš

1,470.00 RSD

TipEkološki proizvod
ProizvođačFitaky
Neto količina400gr

Opis

Baby prašak za veš je posebno formulisana kombinacija prirodnih sastojaka koja je pažljivo osmišljena za najosetljivije – bebe, decu, trudnice, dojilje i osobe s osetljivom kožom. Ovaj hipoalergeni proizvod pruža nežno pranje koje podržava lečenje kožnih oboljenja poput atopijskog dermatitisa, ekcema i alergija. Zahvaljujući mineralnim i biljnim komponentama, kao i sapunu od ulja kokosa, Fitaky baby prašak za veš je izuzetno efikasan i blag prema najnežnijoj koži.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ 100% prirodan, ovaj super koncentrovan proizvod je dizajniran za upotrebu u malim količinama. Pogodan je kako za mašinsko tako i za ručno pranje veša od svih vrsta tkanina. Namenjen je pranju belog veša i veša u boji na temperaturama od 30°C do 90°C.
✓ Specifično formulisan za pranje veša beba i dece, Fitaky baby prašak za veš je hipoalergen i ne sadrži dodate mirise. Ne narušava se prirodan miris bebe i majke. Ovo ga čini idealnim za osetljivu kožu sklone alergijama, atopijskom dermatitisu i ekcemima. Takođe je preporučljiv za pranje odeće trudnica i dojilja.
✓ Sastavljen od mineralnih soli, limunske kiseline i sapuna od ulja kokosa, čini veš mekim bez ispiranja boja. Zahvaljujući svojoj koncentrovanosti, ovaj prašak za veš zahteva male količine za pranje, zamenjujući čak 3 kg deterdženta.

Važno je napomenuti da ovaj prašak za veš nije deterdžent jer ne sadrži deterdžente, čime pruža potpuno prirodno i blago pranje za najmlađe i one s osetljivom kožom.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga