Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky baby sapun

480.00 RSD

TipSapun
ProizvođačFitaky
Neto količina100gr

Opis

Fitaky baby sapun bez mirisa je savršen izbor za roditelje koji žele najbolju negu za svoje novorođene bebe. Pogodan je i za sve one sa suvom i osetljivom kožom. Ovaj sapun je 100% prirodan i sadrži prirodnu svilu u prahu, pružajući nežnu i blagu negu koži beba.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Njegova formula je posebno dizajnirana da spreči sušenje kože i pojavu iritacija koje mogu nastati usled korišćenja konvencionalnih penušavih kupki i sapuna. Umesto toga, izuzetni sastojci ovog sapuna čine kožu bebe hidriranom, mekom i svilenkasto glatkom.
✓ Visok procenat ši butera, maslinovog i bademovog ulja u sapunu čini ga izuzetno kremastim i blagim, pogodnim čak i za najnežniju kožu beba. Ovi prirodni sastojci pružaju duboku hidrataciju i negu, čineći kožu mekom i zaštićenom.
✓ Dodatak prirodne svile u prahu u formuli sapuna dodatno doprinosi osećaju glatkoće na koži. Ovaj sapun ostavlja kožu čistom i neodoljivo mekom na dodir. Ova kombinacija prirodnih sastojaka čini Fitaky baby sapun bez mirisa idealnim za svakodnevnu negu beba i male dece.

Roditelji mogu biti sigurni da koriste sapun koji ne sadrži štetne hemikalije i sintetičke mirise, već samo pažljivo odabrane prirodne sastojke. Fitaky baby sapun bez mirisa pruža nežnu i blagu negu koja je potrebna najmlađima, čineći svakodnevno kupanje užitkom za celu porodicu.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga