Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky baby uljani sapun

720.00 RSD

TipSapun
ProizvođačFitaky
Neto količina90ml

Opis

Fitaky baby uljani sapun je idealan izbor za bebe i decu sa veoma osetljivom kožom sklonoj atopiji, poznatoj kao ekcem. Ovaj sapun je 100% prirodan i predstavlja inovativnu alternativu konvencionalnim sapunima i tečnim kupkama. Posebno je dizajniran za negu kože koja ne podnosi uobičajena sredstva za kupanje.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Sa svojom uljano kremastom formulom, Fitaky baby uljani sapun nežno smiruje crvenilo, peckanje, svrab, isušivanje i ljuspanje kože beba i dece. Nakon kupanja koža je meka i blago zamašćena.
✓ Ovaj sapun je posebno formulisan da nežno kupa čak i najosetljiviju kožu, zahvaljujući visokom sadržaju prirodnih ulja i ši butera, što ga čini neuporedivo blažim od konvencionalnih sapuna i kupki.
✓ Sa svojom neagresivnom formulom, Fitaky baby uljani sapun je sigurno rešenje za kupanje beba i dece kojima ne prijaju sapuni i kupke zbog osetljivosti kože. On je slobodan od raznih štetnih sastojaka poput sapuna, sulfata, parabena, mineralnih ulja, boja, parfema i drugih potencijalno iritirajućih supstanci.

Sastojci ovog sapuna pažljivo su odabrani kako bi pružili najbolju negu osetljivoj koži. Izbegavaju se bilo kakve potencijalno štetne supstance koje bi mogle izazvati iritaciju ili alergijske reakcije kod dece. To ga čini pouzdanim izborom za roditelje koji žele samo najbolje za svoje mališane.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga