Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky piling pazuha

320.00 RSD

TipPiling
ProizvođačFitaky
Neto količina35gr
Kategorije: ,

Opis

Fitaky piling pazuha predstavlja inovativno rešenje za redovnu higijenu i detoksifikaciju podpazušne regije kod žena i muškaraca. Ovaj proizvod je posebno dizajniran kako bi pomogao u uklanjanju naslaga nečistoće i hemikalija. Ove naslage se nakupljaju dugotrajnom upotrebom konvencionalnih dezodoransa sadržanih aluminijuma i drugih štetnih hemikalija.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Jedna od ključnih uloga Fitaky pilinga pazuha je eliminacija naslaga nečistoće i hemikalija iz podpazušne regije. Korišćenjem ovog proizvoda, oslobađate se akumuliranih toksina koji mogu izazvati iritacije i neugodne mirise. Omogućava koži da diše i funkcioniše u skladu sa svojom prirodnom ravnotežom.
✓ Piling pazuha takođe doprinosi smanjenju razvoja neugodnih mirisa bez potrebe za upotrebom dezodoransa. Redovna upotreba ovog proizvoda omogućava bolju cirkulaciju regije pazuha, što može doprineti zdravlju kože i smanjenju problema poput urastanja dlaka i iritacija.
✓ Kreiran je sa ciljem da podstakne higijenu podpazušne regije i olakša prelazak na prirodne dezodoranse koji ne remete prirodni proces znojenja tela. Time što uklanja toksine i nečistoće, Fitaky piling pazuha omogućava koži da se oslobodi tereta koji može ometati njeno prirodno funkcionisanje i doprinosi održavanju zdrave i negovane kože.

Uz svoje sastojke koji su pažljivo odabrani radi efikasnosti i sigurnosti, Fitaky piling pazuha postaje neizostavan korak u svakodnevnoj rutini higijene, pružajući sveobuhvatnu negu i čišćenje podpazušne regije na potpuno prirodan i blagotvoran način.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga