Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky prah za pranje zuba

660.00 RSD

TipPrah
ProizvođačFitaky
Neto količina50gr
Kategorije: ,

Opis

Fitaky prah za pranje zuba je revolucionarni proizvod koji pruža potpuno prirodno rešenje za čišćenje, mineralizaciju i izbeljivanje zuba. Osvežava dah i uklanja zubni plak bez upotrebe hemikalija i penušavih deterdženata uobičajenih u pastama za zube.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Ovaj prah za pranje zuba sastoji se isključivo od mineralnih i biljnih sastojaka. Oni prirodnim putem čiste i jačaju zube, deluju antibakterijski i pružaju dugotrajnu svežinu daha. Zahvaljujući svom prirodnom sastavu, Fitaky prah za zube čini zube čistim i nežno ih izbeljuje, istovremeno osvežavajući dah.
✓ Jedna od ključnih prednosti ovog proizvoda je njegova potpuno prirodna formulacija, koja ne sadrži ni jedan sintetički sastojak. Umesto toga, Fitaky prah za zube koristi aktivni ugalj, poznat po svojim sposobnostima apsorbovanja nečistoća i nežnom uklanjanju naslaga sa zuba i desni. Na ovaj način stimuliše i uklanja koloracije zuba i čini ih svetlijim.
✓ Osim što efikasno čisti zube i uklanja zubni plak, Fitaky prah za zube takođe doprinosi očuvanju njihove beline i zdravlja. Mineralni i biljni sastojci u prahu deluju na remineralizaciju zuba, jačajući njihovu strukturu i doprinoseći opštem zdravlju usne šupljine.

Upotreba Fitaky praha za zube predstavlja korak ka prirodnom i holističkom pristupu oralnoj higijeni, omogućavajući održavanje zdravih, jakih i belih zuba bez upotrebe štetnih hemikalija. Sve u svemu, Fitaky prah za pranje zuba pruža sveobuhvatnu negu zuba i usne šupljine na potpuno prirodan i efikasan način.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga