Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Fitaky prirodni dezodorans

970.00 RSD

TipDezodorans
ProizvođačFitaky
Neto količina50ml
Kategorije: ,

Opis

Fitaky prirodni dezodorans je revolucionarni proizvod koji pruža 100% prirodnu zaštitu od neprijatnih mirisa. U sebi nema hemikalija koje su često prisutne u konvencionalnim dezodoransima. Kreiran je od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka koji imaju antibakterijska svojstva i visoko cenjena deodorantna svojstva.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Osnovu ovog dezodoransa čine magnezijumove soli, hidrolata timijana, origana, slatkog pelina, vreska, ekstrakta šumskog lišaja, etarska ulja mente i čajnog drveta. Ovi sastojci deluju sinergistički kako bi efikasno sprečili razvoj neprijatnih mirisa. Pružaju osećaj svežine i omogućavaju telu da funkcioniše u skladu sa svojom prirodnom regulacijom znojenja.
✓ Fitaky dezodorans pruža celodnevnu zaštitu od neprijatnih mirisa, ne zatvarajući pore ispod pazuha kao što često čine konvencionalni antiperspiranti. S obzirom na to da ne sadrži ulja i pčelinji vosak, ne prlja niti oštećuje odeću, čineći ga idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu.
✓ Ono što izdvaja Fitaky prirodni dezodorans od drugih proizvoda na tržištu je njegova potpuno prirodna formulacija. Ne sadrži aluminijum, konzervanse, ftalate, sodu bikarbonu niti bilo koji drugi sintetički sastojak, što ga čini bezbednim i nežnim čak i za najosetljiviju kožu.

Uz to, Fitaky dezodorans ne sprečava znojenje, već deluje tako da neutrališe mirise i održava svežinu tokom čitavog dana. Ovaj proizvod je idealan izbor za sve koji žele da se oslobode od konvencionalnih dezodoransa sa štetnim hemikalijama i pređu na potpuno prirodnu i efikasnu alternativu.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fitaky.

O proizvođaču

“Čovek živi dok radi i stvara.” – ovu rečenicu ponavljala je Julijana, žena po čijem imenu je nazvana kompanija Yuli cosmetics

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga