Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Gana Afrički crni sapun

600.00 RSD

TipSapun
ProizvođačGana kozmetika
Neto količina150gr

Opis

Gana Afrički crni sapun, tradicionalni proizvod koji potiče iz zapadne Afrike, postao je široko priznat zbog svojih izvanrednih svojstava za negu kože. Pravljen je od prirodnih sastojaka lokalnog porekla, kao što su kora platana, mahune kakaa, lišće palme i shea maslac. Oni se suše na suncu, prže, i koriste za stvaranje pepela. Ovaj pepeo se kombinuje s vodom i uljima poput palminog ulja, kokosovog ulja ili shea maslaca, a zatim se ručno oblikuje u sapune ili kuglice.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Karakteristična smeđa ili crna boja afričkog crnog sapuna proizlazi iz sadržaja pepela. Gruba, mrvičasta tekstura proizlazi iz ljuski platana i mahuna kakaa, što pruža nežan piling kada se koristi na koži. Bogat je antioksidansima, vitaminima A i E, i drugim mineralima, što ga čini izuzetno korisnim za negu i lečenje kože.
✓ Afrički crni sapun ima višestruke koristi za kožu. Prvo, efikasno čisti kožu, uklanjajući prljavštinu, višak masnoće i nečistoće bez isušivanja prirodnih ulja. Takođe, njegova prirodna svojstva pilinga pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija kože, otpušavanju pora i doprinose sjajnijoj koži.
✓ Zahvaljujući shea puteru i drugim uljima, afrički crni sapun hidrira kožu, ostavljajući je mekom i podatnom. Osim toga, poznat je po svojim umirujućim svojstvima, što ga čini korisnim kod različitih stanja kože poput akni, ekcema, psorijaze, ili suve i nadražene kože.

Ovaj sapun se takođe često koristi za ujednačavanje tona kože i smanjenje tamnih mrlja ili fleka, pružajući koži blistaviji i ravnomerniji ten. Sa svojim prirodnim sastojcima i širokim spektrom koristi, afrički crni sapun je postao omiljeni proizvod za mnoge ljude širom sveta koji traže prirodnu i efikasnu negu kože.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Gana kozmetika.

O proizvođaču

Gana kozmetika počinje kao priča o devojci sa velikim snovima koja se zaljubila u Afriku i njene ljude veselog duha

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga