Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Genie dimljeni vege sir

340.00 RSD

TipVege sir
ProizvođačGenie
Neto količina200gr

Opis

Genie dimljeni vege sir predstavlja ukusnu i hranljivu alternativu tradicionalnim sirevima, pružajući bogat ukus dima i teksturu koja podseća na sir. Ovaj proizvod je napravljen od sojinog napitka, vode, morske soli i magnezijum hlorida.
Ovaj proizvod je postan!

Evo ključnih karakteristika ovog vege sira:

✓ Genie dimljeni vege sir ima za osnovu sojin napitak, koji se dobija od mlevene soje i vode. Soja pruža dobar izvor biljnih proteina i doprinosi kremastoj teksturi sira.
✓ Proces koagulacije se koristi za stvaranje čvrstog sira iz sojinog napitka. Koagulacija može uključivati dodatak određenih enzima, a u ovom slučaju, može se koristiti magnezijum hlorid kao koagulant.
✓ Voda se dodaje kako bi se postigla željena tekstura sira i osiguralo da proizvod bude vlažan i ukusan. Morska so doprinosi ukupnom ukusu sira i takođe služi kao konzervans, pomažući u produženju trajanja proizvoda.
✓ Dodatak dimljenog ukusa ovom veganskom siru doprinosi jedinstvenom i aromatičnom profilu ukusa. Dimljeni sir može pružiti zadimljeni dodir koji podseća na tradicionalne dimljene sireve.
✓ Dimljeni veganski sir je pogodan za vegane i vegetarijance, nudeći im ukusnu alternativu tradicionalnim mlečnim sirevima.

Ovaj proizvod je odličan za sve one koji žele uživati u bogatom ukusu sira bez upotrebe mlečnih proizvoda. Bilo da se koristi u sendvičima, pici, topljen ili grickan kao deo obroka, dimljeni veganski sir pruža raznovrsnu i ukusnu opciju u svetu biljne ishrane.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga