Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Guščija mast

790.00 RSD

TipMast
ProizvođačMD Team
Neto količina170gr

Opis

Guščija mast ima široku primenu u kulinarstvu i tradicionalno se koristi u nekim kuhinjama zbog svog specifičnog ukusa i teksture.

Evo ključnih karakteristika ovog proizvoda:

✓ Guščija mast sadrži pretežno nezasićene masti, uključujući mononezasićene i polinezasićene masti. Ove masti su povezane sa podrškom zdravlju srca kada se konzumiraju umesto zasićenih masti.
✓ Ima bogat i specifičan ukus koji se može opisati kao pun, slatkast i karakterističan za perad. Ovaj ukus često doprinosi tradicionalnom ukusu jela u kojima se koristi.
✓ Ova mast ima visoku tačku dimljenja, što znači da može izdržati visoke temperature prilikom kuvanja bez da se razgrađuje. To je čini odličnim izborom za prženje i pečenje.
✓ Guščija mast može dodati specifičnu teksturu i sočnost jelima, posebno prilikom prženja ili pečenja. Ova mast može poboljšati ukus mesa, povrća ili drugih sastojaka.
✓ Ona se tradicionalno koristi u pripremi raznih jela, posebno u francuskoj i evropskoj kuhinji. Često se koristi za pripremu specifičnih jela kao što su konfit od guščijih nogu, ili se koristi kao zamena za druge masti u raznim receptima.

Ovaj proizvod je odličan za sve one koji žele uživati u bogatom ukusu sira bez upotrebe mlečnih proizvoda. Bilo da se koristi u sendvičima, pici, topljen ili grickan kao deo obroka, dimljeni veganski sir pruža raznovrsnu i ukusnu opciju u svetu biljne ishrane.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga