Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Himalajska sitna so

270.00 RSD

TipZačin
ProizvođačHema Kheya Neye
Neto težina500gr

 

Opis

Himalajska sitna so, sa svojom karakterističnom ružičastom bojom i delikatnim kristalima, predstavlja autentičnu sol koja ne samo da obogaćuje ukus vaših jela već i donosi niz zdravstvenih benefita. Ova sitna so potiče iz starih himalajskih rudnika, gde se formirala pod uticajem prirodnih procesa tokom vekova, zadržavajući svoju čistoću i prirodne minerale.
Sitna struktura himalajske soli čini je idealnom za lako rastvaranje u jelima, dodajući nežan i uravnotežen ukus svakom zalogaju.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Bogatstvo kalijuma u himalajskoj soli pomaže u održavanju ravnoteže elektrolita u organizmu, podržavajući normalno funkcionisanje ćelija.
✓ Minerali prisutni u himalajskoj soli pomažu u zadržavanju vode u organizmu, podržavajući hidrataciju na ćelijskom nivou.
✓ Gvožđe i magnezijum u himalajskoj soli doprinose opštem zdravlju organizma, podržavajući rad srca, mišića i nervnog sistema.
✓ Himalajska so sadrži tragove antioksidanata koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala, štiteći organizam od oksidativnog stresa.
✓ Bez dodataka i pročišćivača, himalajska sitna so pruža čistu i prirodnu alternativu tradicionalnim solima.

Uz dodatak ukusa vašim jelima, himalajska sitna so doprinosi i vašem opštem dobrostanju pružajući niz benefita koji podržavaju vitalne funkcije organizma. Uključite je u svoju ishranu i osetite razliku koju prirodna i mineralno bogata so može doneti.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga