Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Humus beli luk

320.00 RSD

TipSlani namaz
ProizvođačGušt
Neto količina180gr

Opis

Humus beli luk je ukusan i hranljiv namaz koji se priprema od nauta, tahina (semenki susama), biljnih masti, limunovog soka i različitih začina. Donosi ukusnu aromu klasičnom humusu, dajući mu karakterističan ukus belog luka. Ova varijacija humusa pruža dodatnu dubinu ukusa i nutritivnu vrednost.
Ovaj proizvod je postan i bez glutena!

Evo ključnih karakteristika ovog omiljenog namaza:

✓ Naut, kao glavni sastojak humusa, predstavlja izuzetno dobar izvor proteina, vlakana, vitamina i minerala. Ovaj namaz takođe sadrži tahini, koji doprinosi unosu zdravih masti, proteina i kalcijuma.
✓ Beli luk nije samo začin, već i bogat izvor hranljivih sastojaka poput vitamina C, vitamina B6, mangana i drugih. Dodatak belog luka doprinosi nutritivnoj vrednosti humusa.
✓ Dodatak limunovog soka ne samo da pruža specifičan osvežavajući ukus, već i doprinosi kiselosti koja balansira ukupni profil ukusa humusa. Limunov sok takođe može pružiti vitamin C i dodatni sloj kompleksnosti ukusa.
✓ Humus se obogaćuje raznim začinima koji mogu uključivati kumin, biber, ili druge začine po želji. Ovi začini doprinose jedinstvenom ukusu humusa i omogućavaju prilagodljivost u skladu sa ličnim preferencama.
✓ Humus je izuzetno svestran proizvod koji se može koristiti kao namaz na hlebu, grickalica uz povrće, dodatak salatama ili sos za razna jela. Ova univerzalna upotreba čini humus popularnim izborom u raznovrsnim kulinarskim situacijama.

Ovaj proizvod je savršen izbor za sve vegetarijance i vegane koji žele istražiti nove ukuse i uživati u bogatstvu hranljivih sastojaka koje beli luk donosi u klasični humus. Njegovi sastojci čine ga izuzetno hranljivim i pogodnim za uživanje u ukusima Mediterana na jednostavan i pristupačan način.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga