Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Humus pistaći

320.00 RSD

TipSlani namaz
ProizvođačGušt
Neto količina180gr

Opis

Humus pistaći je ukusan i hranljiv namaz koji se priprema od nauta, tahina (semenki susama), biljnih masti, limunovog soka i različitih začina. Donosi inovataivnu varijaciju u klasični humus dodavanjem pistaća, što ovom omiljenom namazu daje karakterističan i intenzivan ukus.
Ovaj proizvod je postan i bez glutena!

Evo ključnih karakteristika ovog omiljenog namaza:

✓ Naut, kao glavni sastojak humusa, predstavlja izuzetno dobar izvor proteina, vlakana, vitamina i minerala. Ovaj namaz takođe sadrži tahini, koji doprinosi unosu zdravih masti, proteina i kalcijuma.
✓ Pistaći donose dodatnu količinu proteina, vlakana, zdravih masti, vitamina i minerala u humus. Ova kombinacija čini humus pistaći izuzetno hranljivim i balansiranim obrokom.
✓ Dodatak limunovog soka ne samo da pruža specifičan osvežavajući ukus, već i doprinosi kiselosti koja balansira ukupni profil ukusa humusa. Limunov sok takođe može pružiti vitamin C i dodatni sloj kompleksnosti ukusa.
✓ Humus se obogaćuje raznim začinima koji mogu uključivati beli luk, kumin, biber, ili druge začine po želji. Ovi začini doprinose jedinstvenom ukusu humusa i omogućavaju prilagodljivost u skladu sa ličnim preferencama.
✓ Humus je izuzetno svestran proizvod koji se može koristiti kao namaz na hlebu, grickalica uz povrće, dodatak salatama ili sos za razna jela. Ova univerzalna upotreba čini humus popularnim izborom u raznovrsnim kulinarskim situacijama.

Ovaj proizvod je savršen izbor za sve ljubitelje pistaća koji žele istražiti nove ukuse i uživati u bogatstvu hranljivih sastojaka koje pistaći donose u klasični humus. Njegovi sastojci čine ga izuzetno hranljivim i pogodnim za uživanje u ukusima Mediterana na jednostavan i pristupačan način.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga