Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Jagode 500g (tretirane)

250.00 RSD

TipSveže voće i povrće
Zemlja poreklaSrbija
Neto sadržaj500g

Isporuku jagoda vršimo utorkom, četvrtkom i subotom.

 

Opis

Jagode 500gJagode su poznate po svom predivnom ukusu, jarkocrvenoj boji i bogatoj nutritivnoj vrednosti. Naše jagode dolaze u pakovanju od 500g i idealne su za sve prilike – bilo da ih koristite za pripremu osvežavajućih napitaka, ukusnih deserata, ili ih jednostavno jedete sveže kao zdrav međuobrok. Jagode su veoma korisne za zdravlje iz više razloga.

Važno je napomenuti da su ove jagode tretirane preparatima koji se koriste u redovnoj proizvodnji jagoda, radi zaštite od raznih vrsta štetočina i spoljnih uslova.
Do sada smo se trudili da sve jagode koje prodajemo na našem sajtu budu netretirane. Takve jagode je sve teže pronaći zbog ograničenih količina i vremena u kom se one mogu nabaviti.
Zbog velikog interesovanja, pronašli smo jagode koje smo i sami probali i po ukusu i kvalitetu smatramo da možemo da vam ih ponudimo.
Korišćeni su standardni postupci tretiranja koji su u skladu sa svim relevantnim zdravstvenim i sigurnosnim propisima. Iako su tretirane, naše jagode su sigurne za konzumaciju i pružaju sve nutritivne koristi koje očekujete od ovog voća.

Naše jagode od 500g (tretirane) pružaju savršen spoj zdravlja i ukusa. Bez obzira na tretiranje, one ostaju izvor brojnih zdravstvenih koristi zahvaljujući bogatom nutritivnom profilu. Sa svojim sočnim, slatkim ukusom i privlačnim izgledom, ove jagode će sigurno postati omiljeni deo vaše svakodnevne ishrane.

Detaljnije o blagodetima jagoda možete pročitati NA NAŠEM BLOGU.

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod

Možda će vam se svideti i ovo:

Pretraga