Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Jalapeno sos zeleni

680.00 RSD

TipSos
ProizvođačFatalni začini
Neto količina187ml

Opis

Jalapeno sos zeleni predstavlja dinamičnu i pikantnu eksploziju ukusa koja će zadovoljiti ljubitelje oštrih nota. Ovaj sos, izrađen od svežih zelenih jalapeno paprika sa ložom i semenkama, vode, soli, šećera, sirćeta, mešavine začinskog bilja i bibera, pruža autentično iskustvo začinjavanja jela.

Sa sočnim i intenzivnim ukusom zelenih jalapeno paprika, ovaj sos pruža svežinu i pikantnost koja se savršeno uklapa sa raznim kulinarskim kreacijama.

Zdravstveni benefiti:

✓ Zelene jalapeno paprike su prirodni izvor antioksidanasa koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala u organizmu, doprinoseći opštem zdravlju.
✓ Capsaicin, aktivni sastojak u jalapeno paprikama, ima termogenički efekat, podstičući sagorevanje kalorija i podržavajući procese mršavljenja.
✓ Pikantnost jalapeno paprika može podstaći probavni sistem, poboljšati varenje i smanjiti osećaj nadutosti.
✓ Zelene jalapeno paprike pružaju značajan izvor vitamina C, koji je važan za jačanje imunološkog sistema i održavanje zdrave kože.
✓ Capsaicin takođe može ubrzati metabolizam, pomažući telu da efikasnije sagoreva kalorije i održava zdravu telesnu težinu.

Ovaj zeleni jalapeno sos nije samo oštar dodatak jelima, već i pruža niz zdravstvenih benefita. Uživajte u kombinaciji pikantnosti i svežine, znajući da svaki dodatak ovog sosa unosi i koristi za vašu dobrobit. Dodajte ga omiljenim jelima kako biste doživeli nezaboravno iskustvo ukusa sa dodatnim pozitivnim efektima na vaše zdravlje.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fatalni začini.

O proizvođaču

Mi smo malo porodično poljoprivredno gazdinstvo iz Bačke Palanke koje se bavi uzgojem i preradom paradajza i u maloj količini drugih vrsta povrća. Sveže povrće se suši u kondenzacionoj sušari pri temp od max 52°C čime se čuvaju nutritivne vrednosti povrća.

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga