Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

JJ Šećerna pasta

900.00 RSD

TipPasta
ProizvođačJJ kozmetika
Neto količina150gr
Kategorije: ,

Opis

JJ Šećerna pasta za depilaciju predstavlja 100% prirodan proizvod na bazi meda i šećera, osmišljen da pruži efikasno i nežno uklanjanje dlačica sa kože. Ova pasta je blago zagrejana na sobnoj temperaturi (27-30°C), čime se eliminira mogućnost opekotina ili nelagodnosti prilikom upotrebe. Zahvaljujući svojoj formulaciji, dlačice se uklanjaju iz korena, sprečavajući tako urastanje dlačica, a koža ostaje glatka i meka.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Prilikom depilacije JJ šećernom pastom, dlačice se izvlače iz korena bez pucanja, što je ključno za sprečavanje urastanja dlačica i stvaranja iritacija na koži. Pasta je efikasna čak i u uklanjanju veoma kratkih dlačica, već od 2mm dužine, što je idealno za temeljno i dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica.
✓ Jedna od dodatnih prednosti upotrebe JJ šećerne paste je njen blagi piling efekat na koži. Tokom depilacije, pasta nežno uklanja izumrle ćelije sa površine kože. Na ovaj način se koža dodatno osvežava i čini glatkom
✓ Važno je napomenuti da pasta ne oštećuje zaštitni sloj kože, već je ostavlja svilenkastom i mekom nakon depilacije.

Ova pasta je pogodna za depilaciju dlačica na svim delovima tela, što je čini izuzetno praktičnom za korišćenje kod kuće. Namenjena je za sve tipove kože, uključujući i veoma osetljivu kožu sa proširenim venama ili ispucalim kapilarima. Dobra je za osobe koje su imale negativna iskustva sa drugim proizvodima za depilaciju. Zahvaljujući prirodnim sastojcima poput meda i šećera, JJ šećerna pasta ne sadrži konzervanse, hemikalije, lepkove, veštačke boje ili mirise, što je čini izuzetno blagom i sigurnom za upotrebu na koži.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača JJ kozmetika.

O proizvođaču

JJ kozmetika je zdrav izbor kozmetike. Po svom sastavu i recepturi bezbednosno je procenjen od strane sertifikovanog Procenitelja

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga