Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Kapućino

630.00 RSD

TipKrem med
ProizvođačMed i mleko
PakovanjeStaklena tegla
Neto sadržaj230g

 

Opis

Kapućino je čarobni spoj kafe arabike, cimeta i arome vanile. Savršen za početak dana svih vas koji volite kafu! Teglice su punjene pravim kremom, obećavamo! Kapućino kombinuje najbolje sastojke u jednoj šoljici: prirodnu slatkoću meda, bogatstvo ukusa kafe arabike, toplinu cimeta i nezaboravnu aromu vanile, stvarajući simfoniju ukusa koja očarava nepce, i pruža niz zdravstvenih benefita. Savršen spoj za dobro jutro ili kao mala poslastica kad od poželite da se prepustite ukusu kafe na poseban način.

Ova kombinacija predstavlja ne samo poslasticu, već i prirodni saveznik za očuvanje vašeg opšteg blagostanja:

✓ Mešavina krem meda, kafe arabike, cimeta i arome vanile pruža brz i dugotrajan izvor energije. Podstiče u održavanju budnosti i fokusa.
✓ Kafa arabika je prirodan izvor antioksidanata, koji zajedno sa cimetom i vanilom pružaju zaštitu ćelijama od oksidativnog stresa i podržavaju opšte zdravlje.
✓ Kofein iz kafe arabike i stimulativna aroma vanile mogu poboljšati mentalnu budnost, koncentraciju i raspoloženje.
✓ Cimet ima antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upala u organizmu, što je posebno korisno za podršku zdravlju zglobova.
✓ Aroma vanile ima umirujući efekat koji može pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti, doprinoseći opštem osećaju blagostanja.

Pridružite se i uživajte u magiji kapućina, jer kao što svi znamo, kafa je više od pića – to je način života!
Probajte i uverite se sami!

Ovde možete pogledati i ostale Med i mleko proizvode.

O proizvođaču

Med i mleko je malo pčelarsko gazdinstvo sa velikim snovima. U vreme masovne produkcije donose nam iskreni poklon prirode

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga