Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Klice BELUGA

330.00 RSD

TipKlice
ProizvođačBakaluk
Neto sadržaj90g

Proizvode iz pijačne ponude isporučujemo četvrtkom posle 16h ili subotom posle 13h!

Kategorije: ,

Opis

Klice BELUGA crno sočivo, koje se uzgajaju u pažljivo kontrolisanim uslovima, pružaju neodoljivu kombinaciju hrskave teksture i bogatog ukusa.

Ove klice ne samo da dodaju jedinstvenu dimenziju vašim jelima, već i pružaju niz zdravstvenih benefita:

✓ Klice beluga crnog sočiva su izuzetno bogate vlaknima, koja ne samo da pomažu u održavanju zdrave probave već i pružaju osećaj sitosti, što može biti korisno za kontrolu telesne mase.
✓ Ovo crno sočivo je izvrstan izvor proteina, esencijalnih za rast i obnovu mišićnog tkiva. Dodavanjem ovih klica u ishranu, podržavate održavanje jakih i zdravih mišića.
✓ Visok sadržaj gvožđa u beluga crnom sočivu igra ključnu ulogu u održavanju optimalnog nivoa energije. Ovo je posebno važno za prevenciju anemije i održavanje opšte vitalnosti.
✓ Klice beluga crnog sočiva su obogaćene antioksidansima koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala u organizmu, doprinoseći opštem zdravlju i smanjenju rizika od hroničnih bolesti.

Klice su proklijala semena biljaka. Sveže klice imaju iste osobine kao i odrasle, zrele biljke, ali je koncentracija korisnih materija u njima daleko veća, pa su fantastičan dodatak ishrani i višestruko povećavaju njen kvalitet i uticaj na zdravlje. Mogu se koristiti kao dodatak svim jelima i salatama u sirovom stanju. Veoma su ukusne i svakoj hrani dodaju svežinu. Odlično se slažu sa slanim namazima, pa se mogu dodavati na sendviče i tako obogatiti brze obroke.

Isporučuju se klice isklijale istog dana. U frižideru mogu da stoje do deset dana.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Bakaluk.

O proizvođaču

Bakaluk u svjoj ponudi ima proizvode registrovanih poljoprivrednika. Sve sezonsko voće i povrće bere se baš za dan isporuke, tako da uvek stiže sveže! Voće i povrće stiže sa dva domaćinstva i gajeno je bez hemije

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga