skip to Main Content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Klice ČORBICA miks

330.00 RSD

Tip Klice
Proizvođač Bakaluk
Neto sadržaj 120g

Proizvod je moguće poručiti od ponedeljka do četvrtka, a isporuka se vrši subotom posle 13h!

Opis

Klice ČORBICA miks su kombinacija četiri vrhunske vrste klica: heljde, planinskog sočiva, munga i nauta. Zovu se tako, jer dobro idu uz čorbicu. Možete ih ubaciti čorbu ili u bilo koje jelo, nekoliko minuta pre kraja kuvanja. Tako ćete dobiti željeni ukus, a sačuvati većinu korisnih sastojaka iz klica.  Ako ne želite da ih kuvate, mogu se jesti i sirove. Veoma su ukusne i svakoj hrani dodaju svežinu. Odlično se slažu sa slanim namazima, pa se mogu dodavati na sendviče i tako obogatiti brze obroke.

Klice su proklijala semena biljaka. Sveže klice imaju iste osobine kao i odrasle, zrele biljke, ali koncentracija korisnih materija u njima je daleko veća, pa su fantastičan dodatak ishrani i višestruko povećavaju njen kvalitet i uticaj na zdravlje.

Klice su koncentrovani izvor hranljivih materija, uključujući vitamine (A, C, K i B kompleks), minerale (npr. gvožđe, kalcijum i magnezijum) i vlakna. Ove hranljive materije su neophodne za održavanje zdravlja organizma.

Klice su prepune antioksidanasa koji pomažu telu da se zaštiti od oksidativnog stresa i smanjuju rizik od hroničnih bolesti.

Izuzetno su bogate vlaknima, koja su ključna za zdravu probavu. Takođe, lakše su za varenje od nekih drugih namirnica i mogu pomoći u smanjenju nadutosti i gasova.

Zbog visokog sadržaja vitamina C i drugih antioksidanasa, klice mogu doprineti očuvanju zdrave kože i usporiti proces starenja.

Klice ČORBICA miks isporučuju se klice isklijale istog dana. U frižideru mogu da stoje do deset dana.

Polgedajte i ostale Bakaluk proizvode.

O proizvođaču

Bakaluk u svjoj ponudi ima proizvode registrovanih poljoprivrednika. Sve sezonsko voće i povrće bere se baš za dan isporuke, tako da uvek stiže sveže! Voće i povrće stiže sa dva domaćinstva i gajeno je bez hemije

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pretraga